Sergi uygulamaları duyurusu

1 - KONULU SERGİLER:
Konulu sergilerimiz, önceden belirlenen ve duyurulan konularda “aylık sergiler” şeklinde düzenlenecektir. Duyurulan konularda fotoğraf çalışmaları yapan ve konulu sergilerimize katılmak isteyenlerin, tanıtım bilgileriyle birlikte, e-posta adresimize 10 fotoğraf göndermeleri gerekiyor. Fotoğrafların: 1280x720 veya 1080x720 boyutlarında önceden düzenlenmiş, yazısız ve çerçevesiz olarak gönderilmesi gerekiyor. Bu boyutlarda gönderilmeyen fotoğraflar dikkate alınmayacaktır. Sergilerimizle ilgili her türlü bilgi, haber ve duyurularımızı sadece blogumuzda paylaşıyoruz. Lütfen blogumuzu takip ediniz.

2 - ŞEHİR SERGİLERİ:
Herhangi bir il veya ilçemizi tanıtabilecek nitelikli, bir grup tarafından organize edilerek çekilmiş fotoğrafların yer alacağı özel sergiler de açabiliriz. Öncelikle: Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya, Konya, Adana gibi büyük şehirlerimiz için önerilerinizi bekliyoruz. Sergilerimizle ilgili her türlü bilgi, haber ve duyurularımızı sadece blogumuzda paylaşıyoruz. Lütfen blogumuzu takip ediniz.

3 - KİŞİSEL SERGİLER:
Kişisel sergileri çağrılı olarak düzenliyoruz. Eğer siz de kişisel sergi açmak istiyorsanız; yaş, şehir ve varsa dernek bilgileriyle birlikte, fotoğrafla ilgili detaylı tanıtım yazınızı ve fotoğraf çalışmalarınızın yer aldığı web adresini bize bildirebilirsiniz. Uygun bulunanlara dönüş yapılacaktır. Sergilerimizle ilgili her türlü bilgi, haber ve duyurularımızı sadece blogumuzda paylaşıyoruz. Lütfen blogumuzu takip ediniz.

4 - KARMA SERGİLER: 
Karma sergilere geçici bir süre için ara veriyoruz. Program değişikliklerimiz ve sergilerimizle her türlü bilgi, haber ve yenilikleri sadece blogumuzda paylaşıyoruz. Lütfen blogumuzu takip ediniz.

5 - İZİN VE ONAY:
Sergilerimize fotoğraf gönderenler, gönderdikleri fotoğrafların tüm hak ve sorumluluklarının kendilerine ait olduğunu ve ayrıca fotoğraflarının sosyal medya hesaplarımızda tanıtım amaçlı paylaşılmasına izin ve onay verdiklerini kabul ederler. Gönderilen fotoğraflardan uygun bulunanlar yayımlanır. Yayımlanmayanlar iade edilmez.

Saygılarımla.
Mahmut Özturan
Kanal Editörü

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sergilere Katılım Bilgileri

Sosyal Medya ve İletişim

Yeni Projeler ve Katılım Bilgileri